Home Produse Despre noi Contact
 

DESPRE MOBILA ALFA
          MOBILA ALFA este o societate cu capital privat, 100% romanesc, activand in industria de prelucrare a lemnului din 1969. Obiectul sau de activitate este reprezentat de producerea de mobila in stil clasic, mobila pe structura de masiv, in special dormitoare si sufragerii, dar si elemente de mic mobilier.
Cei peste 40 de ani de experienta, precum si relatiile constante de colaborare cu peste 10 parteneri comerciali europeni, ne recomanda ca specialisti in productia mobilierului din lemn masiv si a panourilor furniruite.
Eleganta liniilor, grija pentru detalii, culorile si materialele alese cu grija, fac din produsele noastre de mobila un etalon al bunului gust si al calitatii. Dorind sa venim in permanenta in intampinarea nevoilor clientilor nostril de a avea un camin cald si primitor, am fost mereu preocupati de extinderea gamei de produse de mobila. Astfel pe langa produsele traditionale - garnituri de mobila pentru sufragerie, dormitor, biblioteca, mic mobilier si scaune - oferim clientilor nostrii mobilier pentru dotarea restaurantelor, barurilor si unitatilor hoteliere. Produsele de mobile pe care noi le oferim vor satisface atat cerintele de confort fizic cat si cele de confort psihic, prin sentimentul de implinire pe care sunt capabile sa-l induca.
Fie ca este vorba de dormitor, de sufragerie sau biblioteca, intr-o lume caracterizata de viteza si stres, ca cea in care activam, linistea pe care mediului ce ne inconjoara ne-o poate oferi este foarte importanta. Prin urmare mobila noastra reflecta rafinament si calitate, fiind in acelasi timp robusta, pentru a asigura pe de o parte satisfacerea simtului estetic si pe de alta parte nevoia de stabilitate si siguranta.
Traditia ce s-a creat in jurul numelui societatii a dus in timp cresterea numarului de clienti, acestia fiind deschisi la colaborarea cu societatea noastra. O lunga perioada de timp produsele de mobila realizate de catre noi au fost destinate aproape exclusiv exportului. Incepand din anul 2007 ne-am orientat si catre piata interna, livrand cu succes catre magazine de mobila partenere din Timisoara, Iasi si Bucuresti. Observand aceasta cerere interna pentru produsele noastre de mobila suntem interesati de posibilitatea satisfacerii ei in cat mai bune conditii.

DESCRIERE TEHNOLOGICA

          S.C. MOBILA ALFA S.A este producator de mobila lux, respectiv sufragerii, dormitoare, mic mobilier si scaune. Mobilierul executat poate fi in constructie fixa sau demontabila.
Materialele folosite la peretii laterali, placi inferioare si superioare si pereti despartitori sunt panouri de P.A.L. furniruite pe fata cu furnir cires iar pe dos cu furnir fag.
Usile si sertarele sunt din rame de cherestea de fag si tei cu tablia din P.A.L bordurat cu cherestea de fag si furniruite pe fata cu furnir cires si pe dos cu furnir fag.
Finisajul pieselor de mobila este cu pori inchisi ce se realizeaza cu bait pe baza de apa si lacuri nitrocelulozice. Ambalarea mobila se realizeaza in cutii de carton 5 straturi si mobila se protejeaza cu folie de 2 mm. Cresterea din ce în ce mai mare a responsabilitatii consumatorilor cu privire la mediul înconjurator are consecinte si asupra industriei mobilei. Din ce în ce mai multi producatori de mobila nu mai utilizeaza decât esente locale, în locul celor exotice. Lemnul de fag si tei sunt printre cele mai cautate. Datorita modificarilor ce au intervenit în ultimul timp asupra mediului înconjurator, dezoltarea durabila a devenit o necessitate care se impune din ce în ce mai mult.

Va invitam sa aflati mai multe despre mobila pe care noi o realizam.
Un loc in care te relaxezi, te uiti la televizor, asculti muzica, ori pur si simplu lenevesti, trebuie sa aiba o mobila confortabila. In interiorul unei case, mobila creaza o stare de bine. Noi venim in ajutorul clientilor cu o mobila de calitate si accesibila. Fiecare spatiu interior trebuie bine pus in valoare atat prin finisarea peretilor cat si prin obiecte de mobila.nNe-am dori sa contribuim la realizarea unei locatii spectaculoase, printr-o mobila deosebita. Iubitorii de ambiente romantice pun pe primul loc achizitionarea de mobila adecvata.
Daca esti in cautarea unor obiecte de mobila, noi "Mobila Alfa" iti oferim o varietate mare de produse. O mobila bine gandita, este un mix intre estetic si functional. Cand mobila prezinta o imbinare reusita de la bun gust la nivelul estetic si utilitate, la nivel functional, rezulta un spatiu ce corespunde nevoilor tuturor membrilor casei. In cazul in care corpul de mobila cautat nu se afla printre aceste produse, va rugam sa ne contactati.


Home | Produse | Despre noi | Sitemap | Contact
English | Romana
Toate drepturile rezervate Mobila Alfa.
Powered by DreamStudio
Portal mobila